Hotel Sunce ***

Hotel Sunce
Kalkulácia
  • Destinácia:Neum (Bosna a Hercegovina)
  • Ubytovanie:Hotel
  • Vzdialenosť od mora:10 m
Ľutujeme, ale k tomuto zájazdu nie sú zatiaľ pridelené žiadne aktuálne termíny.
Pre viac informácií zájazd nezáväzne objednajte, alebo nás telefonicky či emailom kontaktujte.
  • Dieťa zdarma
  • Klimatizácia
  • Pobyt pre náročných
  • TIP CK
  • Vonkajší bazén
Dovolenka / zájazdy / cestovanie, Bosna a Hercegovina, hotel SunceDovolenka / zájazdy / cestovanie, Bosna a Hercegovina, hotel SunceDovolenka / zájazdy / cestovanie, Bosna a Hercegovina, hotel SunceDovolenka / zájazdy / cestovanie, Bosna a Hercegovina, hotel SunceDovolenka / zájazdy / cestovanie, Bosna a Hercegovina, hotel SunceDovolenka / zájazdy / cestovanie, Bosna a Hercegovina, hotel SunceDovolenka / zájazdy / cestovanie, Bosna a Hercegovina, hotel SunceDovolenka / zájazdy / cestovanie, Bosna a Hercegovina, hotel SunceDovolenka / zájazdy / cestovanie, Bosna a Hercegovina, hotel SunceDovolenka / zájazdy / cestovanie, Bosna a Hercegovina, hotel SunceDovolenka / zájazdy / cestovanie, Bosna a Hercegovina, hotel SunceDovolenka / zájazdy / cestovanie, Bosna a Hercegovina, hotel SunceDovolenka / zájazdy / cestovanie, Bosna a Hercegovina, hotel SunceDovolenka / zájazdy / cestovanie, Bosna a Hercegovina, hotel Sunce - vizualizácia renovovaných izieb SUPERIOR - pre rok 2020Dovolenka / zájazdy / cestovanie, Bosna a Hercegovina, hotel Sunce - vizualizácia renovovaných izieb SUPERIOR - pre rok 2020Dovolenka / zájazdy / cestovanie, Bosna a Hercegovina, hotel Sunce - vizualizácia renovovaných izieb SUPERIOR - pre rok 2020Dovolenka / zájazdy / cestovanie, Bosna a Hercegovina, hotel Sunce - vizualizácia renovovaných izieb SUPERIOR - pre rok 2020Dovolenka / zájazdy / cestovanie, Bosna a Hercegovina, hotel Sunce - vizualizácia renovovaných izieb SUPERIOR - pre rok 2020Dovolenka / zájazdy / cestovanie, Bosna a Hercegovina, hotel Sunce - vizualizácia renovovaných izieb SUPERIOR - pre rok 2020Dovolenka / zájazdy / cestovanie, Bosna a Hercegovina, hotel SunceDovolenka / zájazdy / cestovanie, Bosna a Hercegovina, hotel SunceDovolenka / zájazdy / cestovanie, Bosna a Hercegovina, hotel SunceDovolenka / zájazdy / cestovanie, Bosna a Hercegovina, hotel SunceDovolenka / zájazdy / cestovanie, Bosna a Hercegovina, hotel SunceDovolenka / zájazdy / cestovanie, Bosna a Hercegovina, hotel SunceDovolenka / zájazdy / cestovanie, Bosna a Hercegovina, hotel SunceDovolenka / zájazdy / cestovanie, Bosna a Hercegovina, hotel Sunce - pláž
všetky fotky

Informácie k ubytovaniu

Poloha: v centre Neumu. Hotel stojí bezprostredne pri pláži (vybetónované plochy na slnenie, kamienkové pláže).
Popis: plne klimatizovaný hotel, hostia majú k dispozícii recepciu, aperitív bar, reštauráciu, kaviareň s terasou, pizzeriu, cukráreň, nočný klub, vonkajší bazén so sladkou vodou, slnečníky a ležadlá sú pri bazéne (za poplatok). Počas sezóny hráva na terase pod reštauráciou živá hudba. Hotel poskytuje výborné služby aj pre náročných klientov. Parkovanie pri hoteli je zdarma, parkovanie v garáži je za poplatok.
Ubytovanie: moderné dvojlôžkové izby s možnosťou prístelky, kúpeľňa so sprchou a WC, balkón. Izby sú vybavené SAT TV, telefónom, Wi-Fi pripojením a klimatizáciou, v kúpeľni je sušič na vlasy. Izby sú orientované buď na morskú, resp. parkovú stranu (parkovisko). V hoteli sú aj rodinné izby, ktorých súčasťou je dvojlôžková spálňa a obývacia izba, kde je rozkladací gauč vhodný buď pre 1 dospelú osobu, resp. pre dve deti do 12 r., rodinné izby sú orientované na parkovú stranu. Hotel ponúka aj izby SUPERIOR (morská strana), sú to izby ktoré boli zrenovované na prelome rokov 2019 a 2020. 
Stravovanie: polpenzia formou bufetových stolov, výborná kuchyňa. Večere sú bez nápojov.
Šport: za poplatok - požičovňa vodných bicyklov, kanoe, skútrov.
Zábava: tanečná hudba na terase.

Doplňujúce informácie

Hodnotenie

TIP CK - Hotel Sunce, dovolenka v hoteli s výbornou polohou a super službami.

Mapa strediska

  • Hotel Sunce