Hotel Adriatic
Kalkulácia
  • Destinácia:Dubrovnik (Chorvátsko)
  • Ubytovanie:Hotel
  • Vzdialenosť od mora:50 m
Ľutujeme, ale k tomuto zájazdu nie sú zatiaľ pridelené žiadne aktuálne termíny.
Pre viac informácií zájazd nezáväzne objednajte, alebo nás telefonicky či emailom kontaktujte.
  • Klimatizácia
  • Mimoriadna zľava
Dovolenka Durbovnik - Hotel AdriaticDovolenka Durbovnik - Hotel Adriatic - plážDovolenka Durbovnik - Hotel Adriatic - plážDovolenka Durbovnik - Hotel Adriatic - izbaDovolenka Durbovnik - Hotel Adriatic - izbaDovolenka Durbovnik - Hotel Adriatic - izbaDovolenka Durbovnik - Hotel Adriatic - izbaDovolenka Durbovnik - Hotel Adriatic - izbaDovolenka Durbovnik - Hotel Adriatic - izbaDovolenka Durbovnik - Hotel Adriatic - izbaDovolenka Durbovnik - Hotel Adriatic - recepciaDovolenka Durbovnik - Hotel Adriatic - reštauráciaDovolenka Durbovnik - Hotel Adriatic - reštauráciaDovolenka Durbovnik - Hotel Adriatic - reštauráciaDovolenka Durbovnik - Hotel Adriatic - plážeDovolenka Durbovnik - Hotel Adriatic
všetky fotky

Informácie k ubytovaniu

Poloha: na polostrove Lapad, cca 4 km od historického centra mesta Dubrovnik, cca 50 m od štrkovo-kamienkovej pláže a  upravených betónových plôch na slnenie. Na pláž sa prechádza cez  miestnu komunikáciu. Pred hotelom je autobusová zastávka, z ktorej sa pohodlne dostanete autobusom do centra Dubrovnika. 
Popis:
starší hotel, v hoteli je recepcia a  bar.  Na pláži sú ležadlá a slnečníky za poplatok. Pred hotelom je parkovanie za poplatok.
Ubytovanie:  klimatizované dvojlôžkové izby sú vybavené telefónom, SAT TV, Wi-Fi, majú kúpeľňu so sprchou a WC. Izby orientované na morskú stranu majú balkón, izby orientované na parkovú stranu sú bez balkóna. V niektorých izbách orientovaných na parkovú stranu je možné pridať jednu prístelku.
Stravovanie: polpenzia formou bufetových stolov. Večere sú bez nápojov. Klienti z hotela majú polpenziu servírovanú v reštaurácii  nad plážou (prístup je cez miestnu komunikáciu).
Šport: za poplatok - vodné športy na pláži.
Zábava: kaviarne, reštaurácie a rôzne podujatia v meste Dubrovník.
Poznámka: Miesto na parkovanie  (platí sa na mieste) 10 € / auto / deň.
Pobytová taxa (platí sa na mieste) 2,70 € / deň / osoba, deti 12 - 18 r. majú 50 % zľavu, deti do 12 r. neplatia.

Doplňujúce informácie

Na vyžiadanie sú možné aj kratšie pobyty - na minimum 4 noci.
Mimoriadna zľava 5% platí pri uhradení 100% ceny pobytu do 28.2.2021.

Mapa strediska

  • Hotel Adriatic