Hotel Adriatic
Kalkulácia
  • Destinácia:Biograd na Moru (Chorvátsko)
  • Ubytovanie:Hotel
  • Vzdialenosť od mora:50 m
Ľutujeme, ale k tomuto zájazdu nie sú zatiaľ pridelené žiadne aktuálne termíny.
Pre viac informácií zájazd nezáväzne objednajte, alebo nás telefonicky či emailom kontaktujte.
  • Animácie
  • Klimatizácia
  • Mimoriadna zľava
  • Možný pobyt so psom
  • Vonkajší bazén
Dovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Biograd na Moru, hotel AdriaticDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Biograd na Moru, hotel AdriaticDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Biograd na Moru, hotel Adriatic - plážDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Biograd na Moru, hotel AdriaticDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Biograd na Moru, hotel Adriatic - izba COMFORTDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Biograd na Moru, hotel Adriatic - izba COMFORTDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Biograd na Moru, hotel Adriatic - izba COMFORTDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Biograd na Moru, hotel Adriatic - plažDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Biograd na Moru, hotel Adriatic - izba SUPERIORDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Biograd na Moru, hotel Adriatic - izba SUPERIORDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Biograd na Moru, hotel Adriatic - izba SUPERIORDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Biograd na Moru, hotel Adriatic - izba SUPERIORDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Biograd na Moru, hotel Adriatic - izba SUPERIORDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Biograd na Moru, hotel AdriaticDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Biograd na Moru, hotel AdriaticDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Biograd na Moru, hotel AdriaticDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Biograd na Moru, hotel AdriaticDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Biograd na Moru, hotel AdriaticDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Biograd na Moru, vnútorný bazén v hoteli IlirijaDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Biograd na Moru, hotel AdriaticDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Biograd na Moru, hotel AdriaticDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Biograd na Moru, hotel AdriaticDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Biograd na Moru, hotel Adriatic - plážDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Biograd na Moru, hotel Adriatic - plážDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Biograd na Moru, hotel AdriaticDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Biograd na Moru, hotel AdriaticDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Biograd na Moru, hotel AdriaticDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Biograd na Moru, hotel Adriatic
všetky fotky

Informácie k ubytovaniu

Poloha: hotel je súčasťou resortu Ilirija pozostávajúceho z hotelov Ilirija****, Kornati**** a Adriatic***. Najbližšia skalnato-kamenistá pláž s betónovými plochami na slnenie je od hotela vzdialená cca 50 m a kamienková pláž Dražica je vzdialená cca 200 m. V stredisku je aj kamienkovo-piesočná pláž Soline, na ktorú sa dá dostať cca 10 minút pešou chôdzou. Centrum mesta Biograd na Moru je cca 290 m od hotela.
Popis: päťposchodový hotel s výťahom má k dispozícii reštauráciu, á la carte reštauráciu, bar pri bazéne s terasou, "Lavender" bar, kongresovú miestnosť, vonkajší bazén so sladkou vodou s obmedzeným počtom ležadiel pri bazéne (zdarma), Wi-Fi (bezplatne), hotelové parkovisko (za poplatok). V blízkosti komplexu je detské ihrisko. V hoteli Ilirija  je menšie wellness centrum „Salvia“ (zdarma do 90 minút za pobyt - platí pre 7-nočné pobyty – vstup do sauny, whirpool a fitness - je nutné sa dopredu objednať) a vnútorný vyhrievaný bazén s sladkou vodou (vstup zdarma aj pre hostí hotela Adriatic).
Ubytovanie: dvojlôžkové klimatizované izby. Každá izba má SAT TV+rádio, Wi-Fi, minibar (obsah je za poplatok), kúpeľňu (sprcha, WC a sušič na vlasy), trezor, telefón.
Izby COMFORT sú bez balkóna.
Izby SUPERIOR majú balkón.
Stravovanie: polpenzia – raňajky a večere formou bufetových stolov. Večere sú bez nápojov.
Šport: v období 15.6. - 15.9. - aerobik, stolný tenis, škola plávania pre deti, jogging, plážový volejbal. Za poplatok: v blízkosti hotela sú tenisové kurty, požičovňa bicyklov, basketbal, minifutbal, požičovňa vodných skútrov, vodné lyžovanie, potápanie. V blízkom okolí je možný treking, horské bicyklovanie, kanoe safari, rafting na rieke Zrmanja, jazdenie na koni, bungee jumping na Maslenickom, resp. Šibenskom moste.
Zábava: v období 15.6. - 15.9.  - miniklub pre deti od 4 r., denné a večerné animácie v AQUATIC BEACH CLUBe.
Poznámka: Miesto na parkovanie (platí sa na mieste) 8 € / auto / deň - pri hoteli, resp. 6 € / auto / deň - cca 150 m od hotela.
Pes (na vyžiadanie), platí sa na mieste 20 € / deň.

Doplňujúce informácie

Na vyžiadanie sú možné aj kratšie pobyty - na minimum 4 noci.
Mimoriadna zľava 5% platí pri uhradení 100% ceny pobytu do 31.3.2023 (minimum 7 nočné pobyty).

Mapa strediska

  • Hotel Adriatic