Kemp Soline - montované chatky Relax ***

Kemp Soline  - montované chatky Relax
Kalkulácia
  • Destinácia:Biograd na Moru (Chorvátsko)
  • Ubytovanie:Mobilné domy
  • Vzdialenosť od mora:300 m
Ľutujeme, ale k tomuto zájazdu nie sú zatiaľ pridelené žiadne aktuálne termíny.
Pre viac informácií zájazd nezáväzne objednajte, alebo nás telefonicky či emailom kontaktujte.
  • Klimatizácia
  • Mimoriadna zľava
Dovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Biograd na Moru, kemp Soline -mobilný domDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Biograd na Moru, kemp Soline -plážDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Biograd na Moru, kemp Soline -mobilný domDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Biograd na Moru, kemp Soline -mobilný domDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Biograd na Moru, kemp Soline -mobilný domDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Biograd na Moru, kemp Soline -mobilný domDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Biograd na Moru, kemp Soline -mobilný domDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Biograd na Moru, kemp Soline -plážDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Biograd na moru, kemp Soline -plážDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Biograd na Moru, kemp Soline  - zátoka Solina s pieskovou plážouDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Biograd na MoruDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Biograd na Moru, kemp Soline -mobilný domDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Biograd na Moru, kemp Soline -mobilný domDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Biograd na Moru, kemp Soline -mobilný domDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Biograd na Moru, kemp Soline -mobilný domDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Biograd na Moru, kemp Soline -mobilný domDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Biograd na Moru - kemp Soline - plážDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Biograd na Moru, kemp Soline -mobilný domDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Biograd na Moru, kemp Soline  - pozícia montovaných chatiekDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Biograd na Moru - kemp SolineDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Biograd na Moru
všetky fotky

Informácie k ubytovaniu

Poloha: kemp Soline, kategória 4*, sa rozprestiera pozdĺž pobrežia vo vzdialenosti cca 2 km od centra Biogradu na Moru. Montované chatky sú umiestnené v kempe, v borovicovom lesíku a sú vzdialené od pláže cca 150 – 300 m. Okolo kempu su kamienkové a betónové pláže a v zátoke Soline je piesková pláž.
Popis: súčasťou kempu je recepcia, reštaurácia Kameni Dvori, internetová kaviareň, café bar, stánky s ovocím a zeleninou, obchod, rybí trh, práčovňa, detské ihrisko.
Ubytovanie: pred každou chatkou je terasa s dreveným záhradným nábytkom – stôl, lavica pre dve osoby, dve stoličky.  Všetky chatky sú klimatizované (klimatizácia je v obývacej miestnosti), k ich vybaveniu patrí - Wi-Fi (za  príplatok), prenosný elektrický gril, SAT TV, chladnička s mrazničkou, šporák (4x plyn). Uteráky a utierky nie sú súčasťou vybavenia chatiek. Pre každú chatku je parkovanie jedného auta zdarma, parkovanie ďalších áut je za poplatok cca 8 €/auto/deň (platí sa na recepcii).
1/4+2 BGW (32 m2+terasa) – 2 spálne (jedna s manželskou posteľou, druhá s dvoma samostatnými lôžkami), obývacia miestnosť s kuchynským kútom, jedálenským stolom a s rozkladacím gaučom (prístelka), dve kúpeľne, mikrovlnná rúra.
Chatky č. 1 – 4 a č. 11 sa nachádzajú v centrálnej časti kempu, chatky č. 5 – 10 sú pri zálive Soline.
Stravovanie: individuálne.
Šport: za poplatok - požičovňa bicyklov, tenisové kurty, požičovňa vodných skútrov a vodné športy. K dispozícii je prechádzková a joggingová trasa okolo zálivu.
Zábava: športovo – rekreačné animácie. V meste sa pravidelne konajú rôzne kultúrne a folklórne podujatia a festivaly.
Poznámka: Prihlasovací poplatok (platí sa na mieste) 1 €  / osoba / pobyt.
Pobytová taxa sa platí na mieste cca 1,7 € / osoba / deň.
Príjazd/odjazd: po 16 hod./do 10 hod.

Doplňujúce informácie

Mimoriadna zľava 5% platí pri uhradení 100% ceny pobytu do 31.1.2023.

Mapa strediska

  • Kemp Soline - montované chatky Relax