Mobilné domy v Solaris Camping Beach Resort ****

Mobilné domy v Solaris Camping Beach Resort
Kalkulácia
  • Destinácia:Šibenik (Chorvátsko)
  • Ubytovanie:Mobilné domy
  • Vzdialenosť od mora:200 m
Ľutujeme, ale k tomuto zájazdu nie sú zatiaľ pridelené žiadne aktuálne termíny.
Pre viac informácií zájazd nezáväzne objednajte, alebo nás telefonicky či emailom kontaktujte.
  • Animácie
  • Klimatizácia
  • Možný pobyt so psom
  • Vonkajší bazén
Dovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Šibenik - Solaris,Dovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Šibenik - Solaris,Dovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Šibenik - Solaris, MobilhomeDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Šibenik - Solaris, MobilhomeDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Šibenik - Solaris, MobilhomeDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Šibenik - Solaris, MobilhomeDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Šibenik - Solaris, MobilhomeDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Šibenik - Solaris,Dovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Šibenik - Solaris,Dovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Šibenik - Solaris,Dovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Šibenik - Solaris,Dovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Šibenik - Solaris,Dovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Šibenik - Solaris,Dovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Šibenik - Solaris, MobilhomeDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Šibenik - Solaris,Dovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Šibenik - Solaris,Dovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Šibenik - Solaris,Dovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Šibenik - Solaris,Dovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Šibenik - Solaris, MobilhomeDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Šibenik - Solaris, MobilhomeDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Šibenik - Solaris, Mobilhome
všetky fotky

Informácie k ubytovaniu

Areál pozostáva z piatich hotelov (Amadria park hotel Ivan, Amadria park hotel Jure, Amadria park hotel Jakov, Amadria park hotel Andrija a hotel Niko), apartmánového strediska a z kempingu. Je vzdialený od Šibenika len cca 5 km. Hotely sa nachádzajú pri pláži, uprostred olivovníkov a pínií.
Stredisko poskytuje návštevníkom široké možnosti pre športové a spoločenské vyžitie: upravené štrkové pláže a piesočnatú pláž (5 rôznych pláží na 4 km dlhom pobreží, slnečníky a ležadlá sú na plážach za poplatok), za poplatok - požičovňa cestných bicyklov, tenisové kurty, minigolf.
Wellness centrum (vstup je za poplatok), nachádzajúce sa pred Amadria park hotelom Ivan, je  nielenže najväčšie v Chorvátsku, ale jeho nová koncepcia – prepojenie interiéru s exteriérom, blahodárne vplýva na všetky zmysly návštevníkov centra. Wellness centrum pozostáva z komplexu 6 krytých bazénov s morskou i sladkou vodou a centra krásy, ktoré ponúka rozličné procedúry, ako sú napr. masáže, ošetrenia tváre a tela, saunu, posilňovňu a mnohé ďalšie možnosti pre relax a ozdravenie. Za poplatok: vstup do wellness centra, masáže, kozmetika, bahenné zábaly, sauna.
V stredisku je od roku 2013 v prevádzke AQUAPARK DALMATIA (vstup je za poplatok) so širokou ponukou jedinečných vodných atrakcií pre celú rodinu (tobogány, vodné trysky, vodopády, pomalá rieka, tečúca celým areálom, vodný kútik pre najmenších).   
Súčasťou areálu sú dalmatínska konoba (Dalmatian Ethno Village), plážový klub (En Vogue Beach Club), 4 reštaurácie (Fruti di Mare, Trattoria, Sibinium a Bongos),  Beach & Snack Bars, cukráreň (Sweet Dreams Cake House) a  samoobsluha s potravinami.    
V stredisku prebiehajú animácie pre deti a pre dospelých. Animácie pre deti v cene (Resort Solarko Kids Klub – pre deti od 3 do 12 r., 6 dní v týždni, 2x denne v čase od 10,00 do 12,00 hod. a od 17,00 do 19,00 hod.). Animácie pre dospelých v cene  - plážový volejbal (1 kurt pri Amadria Park hotel Jakov), futbal, basketbal, bedminton, stolný tenis.
Stredisko je spojené so Šibenikom pravidelnou mestskou dopravou. Zo strediska je možné absolvovať za poplatok plavbu na Solaris Galiji (historickej drevenej lodi). Komplexom premáva vláčik (zdarma).

Poloha: mobilné domy sú rozmiestnené v areáli kempu Solaris, cca 100 – 200 m od kamienkovej pláže.
Popis: súčasťou kempu sú plážový bar, reštaurácia, Gastro Supermarket. Klienti ubytovaní v mobilných domoch majú bezplatný vstup do vonkajšieho bazénu (morská voda) v areáli kempu a za poplatok môžu využívať služby komplexu Solaris (tenisové kurty, tobogán, wellness centrum v Amadria park hoteli Ivan, aquapark atď.).
Ubytovanie: samostatne stojace mobilné domy. Pred každým domom je terasa s dreveným záhradným nábytkom. V cene je zahrnuté parkovanie pre jedno auto.
Mobilný dom 1/4+2 (32 m2) – 2 spálne – jedna s manželskou posteľou, druhá s dvoma samostatnými lôžkami, klimatizovaná obývacia miestnosť s kuchynským kútom a rozkladacím gaučom (prístelky pre 1–2 deti do 12 r.), SAT TV, kúpeľňa (sprcha a WC), samostatné WC, terasa.
Stravovanie: individuálne.
Poznámka: Registračný poplatok 1,00 € osoba / pobyt (platí sa na mieste).
Pes je možný na vyžiadanie 10 € / deň  (platí sa na mieste).

Doplňujúce informácie

V cene je parkovanie jedného auta, za parkovanie každého ďalšieho autá sa platí na mieste.
Nástupy na pobyt sú možné každý deň.
Pobyty sú možné na minimum 5 noci (v období 12.6. - 10.9.), v ostatných obdobiach minimum 3 noci.

Mapa strediska

  • Mobilné domy v Solaris Camping Beach Resort