Hotel Ilirija
Kalkulácia
  • Destinácia:Biograd na Moru (Chorvátsko)
  • Ubytovanie:Hotel
  • Vzdialenosť od mora:100 m
Ľutujeme, ale k tomuto zájazdu nie sú zatiaľ pridelené žiadne aktuálne termíny.
Pre viac informácií zájazd nezáväzne objednajte, alebo nás telefonicky či emailom kontaktujte.
  • Animácie
  • Dieťa zdarma
  • Klimatizácia
  • Mimoriadna zľava
  • Možný pobyt so psom
  • Pobyt pre náročných
  • Vnútorný bazén
  • Vonkajší bazén
Dovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Biograd na Moru, hotel IlirijaDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Biograd na Moru, hotel Ilirija  - najbližšia plážDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Biograd na Moru, hotel Ilirija  - izba ComfortDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Biograd na Moru, hotel Ilirija  - izba ComfortDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Biograd na Moru, hotel Ilirija  - izba SuperiorDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Biograd na Moru, hotel Ilirija  - izba SuperiorDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Biograd na Moru, hotel Ilirija  - izba SuperiorDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Biograd na Moru, hotel Ilirija  - izba SuperiorDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Biograd na Moru, hotel Ilirija  - izba PremiumDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Biograd na Moru, hotel Ilirija  - izba PremiumDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Biograd na Moru, hotel Ilirija  - izba PremiumDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Biograd na Moru, hotel IlirijaDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Biograd na Moru, hotel IlirijaDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Biograd na Moru, hotel Ilirija - wellnessDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Biograd na Moru, hotel Ilirija - wellnessDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Biograd na Moru - bazén pri hoteli AdriaticDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Biograd na Moru, hotel Ilirija - vnútorný bazénDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Biograd na Moru, hotel IlirijaDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Biograd na Moru, hotel Ilirija  - plážDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Biograd na Moru, hotel IlirijaDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Biograd na Moru, hotel Ilirija - plážDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Biograd na MoruDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Biograd na Moru, piesočnatá plaž SolineDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Biograd na Moru, hotel Ilirija  - plážDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Biograd na Moru, hotel IlirijaDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Biograd na Moru, resort Ilirija
všetky fotky

Informácie k ubytovaniu

Poloha: hotel sa nachádza cca 150 m od centra letoviska Biograd na Moru  a je súčasťou resortu Ilirija, pozostávajúceho z hotelov Ilirija****, Kornati**** a Adriatic***. Najbližšia skalnato-kamenistá pláž s betónovými plochami na slnenie je od hotela vzdialená cca 100 m a kamienková pláž Dražica cca 250 m. V stredisku je aj kamienkovo-piesočná pláž Soline, na ktorú sa dá dostať cca 10 minút pešou chôdzou.
Popis: päťposchodový hotel má 2 výťahy, reštauráciu, lobby bar s terasou v mediteránskej záhrade, kongresovú miestnosť,  menšie wellness centrum „Salvia“ (zdarma do 90 minút za pobyt - platí pre 7-nočné pobyty – vstup do sauny, whirpool a fitness - je nutné sa dopredu objednať), vnútorný vyhrievaný bazén so sladkou vodou, vonkajší bazén so sladkou vodou s obmedzeným počtom ležadiel pri bazéne - zdarma (pri hoteli Adriatic), Wi-Fi (bezplatne), hotelové parkovisko (za poplatok). V blízkosti komplexu je detské ihrisko.
Ubytovanie: dvojlôžkové klimatizované izby s možnosťou prístelky (75x200 cm). Každá izba má SAT TV+rádio, Wi-Fi,  minibar (obsah je za poplatok), kúpeľňu (sprcha, WC a sušič na vlasy), trezor, telefón, balkón.
Izby COMFORT sú orientované na parkovú stranu (parkovisko).
Izby SUPERIOR sú orientované na morskú stranu.
Izby PREMIUM CLUB majú frontálny pohľad na more. VIP služby pre klientov ubytovaných na izbách PREMIUM CLUB: bezplatné nealkoholické nápoje v minibare, hosťom je k dispozícii župan, papuče, balíček hotelovej kozmetiky a elektrická kanvica s ponukou kávy a čaju.
Stravovanie: polpenzia – raňajky a večere formou bufetu. Večere sú bez nápojov.
Šport: v období 15.6. - 15.9. - aerobik, stolný tenis, škola plávania pre deti, jogging, plážový volejbal. Za poplatok: v blízkosti hotela sú tenisové kurty, požičovňa bicyklov, basketbal, minifutbal, požičovňa vodných skútrov, vodné lyžovanie, potápanie. V blízkom okolí je možný treking, horské bicyklovanie, kanoe safari, rafting na rieke Zrmanja, jazdenie na koni, bungee jumping na Maslenickom, resp. Šibenskom moste.
Zábava: v období 15.6. - 15.9.  - miniklub pre deti od 4 r., denné a večerné animácie v AQUATIC BEACH CLUBe.
Poznámka: Miesto na parkovanie (platí sa na mieste) 8 € / auto / deň - pri hoteli, resp. 6 € / auto / deň - cca 150 m od hotela.
Pes (na vyžiadanie), platí sa na mieste 20 € / deň.

Doplňujúce informácie

Na vyžiadanie sú možné aj kratšie pobyty - na minimum 4 noci.
Mimoriadna zľava 5% platí pri uhradení 100% ceny pobytu do 31.3.2023 (minimum 7 nočné pobyty).

Mapa strediska

  • Hotel Ilirija