Hotel Kornati
Kalkulácia
  • Destinácia:Biograd na Moru (Chorvátsko)
  • Ubytovanie:Hotel
  • Vzdialenosť od mora:100 m
Ľutujeme, ale k tomuto zájazdu nie sú zatiaľ pridelené žiadne aktuálne termíny.
Pre viac informácií zájazd nezáväzne objednajte, alebo nás telefonicky či emailom kontaktujte.
  • Animácie
  • Dieťa zdarma
  • Klimatizácia
  • Možný pobyt so psom
  • Pobyt pre náročných
  • Vonkajší bazén
Dovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Biograd na Moru, hotel KornatiDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Biograd na Moru, hotel Kornati - plážDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Biograd na Moru, hotel KornatiDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Biograd na Moru, hotel KornatiDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Biograd na Moru, hotel Kornati - plážDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Biograd na Moru, hotel KornatiDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Biograd na Moru, hotel KornatiDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Biograd na Moru, hotel KornatiDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Biograd na Moru, hotel KornatiDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Biograd na Moru, hotel KornatiDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Biograd na Moru, hotel KornatiDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Biograd na Moru, hotel KornatiDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Biograd na Moru, hotel KornatiDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Biograd na Moru, hotel Kornati - plážDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Biograd na Moru, hotel KornatiDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Biograd na Moru, hotel KornatiDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Biograd na Moru, hotel KornatiDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Biograd na Moru, piesočnatá plaž SolineDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Biograd na Moru, hotel KornatiDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Biograd na Moru
všetky fotky

Informácie k ubytovaniu

Poloha: hotel sa nachádza na okraji centre letoviska Biograd na Moru, je súčasťou resortu Ilirija pozostávajúceho z hotelov Ilirija****, Kornati**** a Adriatic***. Pláže sú okruhliakové, kamienkové a betónové, od hotela sú vzdialené 100 až 250 m.
Popis: štvorposchodový hotel, ktorého súčasťou je reštaurácia, 2 výťahy, lobby bar s terasou, kongresová miestnosť, vonkajší bazén so sladkou vodou s obmedzeným počtom ležadiel pri bazéne - zdarma (pri hoteli Adriatic), Wi-Fi (bezplatne), hotelové parkovisko (za poplatok). V blízkosti komplexu je detské ihrisko. V hoteli Ilirija menšie wellness centrum "Salvia" (zdarma aj pre hostí hotela Kornati – vstup do sauny, whirpool a fitness  - do 60 min./denne - je nutné sa dopredu objednať) a vnútorný vyhrievaný bazén so slatkou vodou (vstup zdarma aj pre hostí hotela Kornati).
Ubytovanie: dvojlôžkové klimatizované izby. Každá izba má SAT TV+rádio, Wi-Fi, minibar (obsah za poplatok), kúpelňu (sprcha, resp. vaňa, WC a sušič na vlasy), trezor, telefón.
Izby COOMFORT sú bez balkóna a bez možnosti prístelky, sú orientované na parkovú stranu (parkovisko).
Izby COMFORT PLUS sú bez balkóna a je tam možnosť pridať prístelku na izbu (80x200 cm), sú orientované na parkovú stranu (parkovisko). Hosťom je k dispozícii elektrická kanvica s ponukou kávy a čaju.
Izby SUPERIOR majú balkón a a je tam možnosť pridať prístelku na izbu (75x200 cm), sú orientované na morskú stranu.
Izby PREMIUM CLUB majú balkón a a je tam možnosť pridať prístelku na izbu (75x200 cm), majú frontálny pohľad na more. VIP služby pre klientov ubytovaných na izbách PREMIUM CLUB: bezplatné nealkoholické nápoje v minibare,  hosťom je k dispozícii župan, papuče, balíček hotelovej kozmetiky a elektrická kanvica s ponukou kávy a čaju.
Stravovanie: polpenzia – raňajky a večere formou bufetu. Večere sú bez nápojov.
Šport: aquaerobik, stolný tenis, škola plávania pre deti v hoteli Ilirija, jogging, plážový volejbal. Za poplatok: v blízkosti hotela sú tenisové kurty, požičovňa bicyklov, basketbal, minifutbal, požičovňa vodných skútrov, vodné lyžovanie, potápanie. V blízkom okolí je možný treking, horské bicyklovanie, kanoe safari, rafting na rieke Zrmanja, jazdenie na koni, bungee jumping na Maslenickom, resp. Šibenskom moste.
Zábava: v období 15.6. - 15.9.  - miniklub pre deti od 3 r., denné a večerné animácie v AQUATIC BEACH CLUBe.
Poznámka: Miesto na parkovanie (platí sa na mieste) 8 € / auto / deň - pri hoteli, resp. 6 € / auto / deň - cca 150 m od hotela.
Pes (na vyžiadanie), platí sa na mieste 20 € / deň.

Doplňujúce informácie

Na vyžiadanie sú možné aj kratšie pobyty - na minimum 4 noci.
Mimoriadna zľava 5% platí pri uhradení 100% ceny pobytu do 31.3.2022 (minimum 7 nočné pobyty).

Mapa strediska

  • Hotel Kornati