Štúdiá Nina
Kalkulácia
  • Destinácia:Sv. Filip i Jakov (Chorvátsko)
  • Ubytovanie:Štúdio
  • Vzdialenosť od mora:230 m
Ľutujeme, ale k tomuto zájazdu nie sú zatiaľ pridelené žiadne aktuálne termíny.
Pre viac informácií zájazd nezáväzne objednajte, alebo nás telefonicky či emailom kontaktujte.
  • Možný pobyt so psom
  • Super cena
Dovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Sv. Filip i Jakov, štúdiá NinaDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Sv. Filip i Jakov, štúdiá Nina - plážDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Sv. Filip i Jakov, štúdiá Nina - reštauráciaDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Sv. Filip i Jakov, štúdiá NinaDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Sv. Filip i Jakov, štúdiá NinaDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Sv. Filip i Jakov, štúdiá NinaDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Sv. Filip i Jakov, štúdiá NinaDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Sv. Filip i Jakov, štúdiá NinaDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Sv. Filip i Jakov, štúdiá NinaDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Sv. Filip i Jakov, štúdiá NinaDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Sv. Filip i Jakov, štúdiá Nina - plážDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Sv. Filip i Jakov, štúdiá Nina - plážDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Sv. Filip i Jakov, štúdiá Nina - plážDovolenka / zájazdy / cestovanie, Chorvátsko, Sv. Filip i Jakov, štúdiá Nina
všetky fotky

Informácie k ubytovaniu

Poloha: cca 230 m od piesočnatej pláže a cca 10 minút od centra mesta.
Popis: starší dom s vlastnou jedálňou, kde je 22 štúdií pre 2 – 3 osoby. Štúdiá sú vybavené jednoduchým nábytkom a majú Wi-Fi. Pri dome je parkovanie (zdarma).
Ubytovanie:
Štúdio 1/2 – jedna miestnosť, kde je dvojlôžko a kuchynský kút, kúpeľňa (sprcha a WC), balkón. V niektorých štúdiách je možná prístelka. Klienti majú k dispozícii jeden malý uterák na osobu (výmena raz za týždeň) a toaletný papier jeden kus (len v deň príchodu).
Stravovanie: vlastné, možnosť dokúpenia len samostatných večerí, resp. polpenzie (raňajky formou bufetových stolov, večere výber z 2 menu). Večere sú bez nápojov.
Šport: za poplatok - vodné športy na pláži, tenisové kurty, plážový volejbal, minigolf.
Poznámka: Pes na vyžiadanie - platí sa na mieste 10 € / deň.

Doplňujúce informácie

Na vyžiadanie sú možné aj kratšie pobyty - na minimum 4 noci.

Mapa strediska

  • Štúdiá Nina